OSSZ Trutnov čeká rekonstrukce, od pondělí 13. 5. 2013 úřad dočasně změní adresu

Praha 3. 5. 2013

Budova Okresní správy sociálního zabezpečení (OSSZ) Trutnov se bude z důvodu dlouhodobě nevyhovujícího technického stavu rekonstruovat. Od pondělí 13. 5. 2013 bude proto OSSZ Trutnov po přechodnou dobu sídlit v náhradních prostorách na adrese Horská 5, Trutnov, v budově bývalého okresního úřadu.

V budově na současné adrese v ulici Komenského 821 bude OSSZ Trutnov otevřena naposledy v úterý 7. 5. 2013 v běžné pracovní době. Pokladna bude naposledy v provozu v pondělí 6. 5. 2013. Úřad bude zcela uzavřen ve čtvrtek 9. 5. a v pátek 10. 5. 2013.

OSSZ Trutnov se pro veřejnost otevře v pondělí 13. 5. 2013 v budově v ulici Horská 5. Od tohoto dne bude úřad v přechodném sídle opět plně sloužit klientům každý pracovní den v obvyklých úředních hodinách. Úřední hodiny klientského centra jsou v pondělí a středu od 8:00 do 17:00 h, v úterý a čtvrtek od 8:00 do 14:00 h a v pátek od 8:00 do 13:00 h.

Základní kontaktní údaje OSSZ Trutnov se nemění, tedy zůstávají telefonní čísla, adresa elektronické podatelny i ID datové schránky.