OSSZ Bruntál otevře v Krnově svou kancelář v pondělí 7. 1. 2013 v ulici Vodní

Praha 12. 12. 2012

Okresní správa sociálního zabezpečení Bruntál zahájí od pondělí 7. ledna 2013 provoz kanceláře v Krnově, která obyvatelům mikroregionu Krnov bude poskytovat základní služby z oblasti sociálního zabezpečení. Krnovskou kancelář OSSZ Bruntál najdou klienti v ulici Vodní 1, v budově Městského úřadu Krnov. Dohodly se na tom starostka Krnova Mgr. Alena Krušinová a zástupkyně České správy sociálního zabezpečení (ČSSZ) - ředitelka Pracoviště ČSSZ Ostrava Ing. Jana Miklasová a ředitelka OSSZ Bruntál Ing. Věra Tesolinová.

Úřední hodiny kanceláře OSSZ Bruntál v Krnově budou v pondělí a středu od 8:00 do 16:30 h (s polední přestávkou od 12:00 do 12:30 h). Ostatní pracovní dny budou vyhrazeny objednaným klientům.

Krnovská kancelář OSSZ Bruntál bude v konkrétní dny zajišťovat tyto služby:

• pondělí a středu mohou obyvatelé mikroregionu Krnov využít pro získání obecných informací zejména z oblasti nemocenského pojištění a pojištění osob samostatně výdělečně činných (OSVČ). Kancelář bude v tyto dny přijímat a vydávat tiskopisy a současně sloužit jako podatelna.
  • úterý bude dnem sepisování žádostí o důchod s předem objednanými klienty. Sjednat si termín sepsání žádosti o důchod je možné na telefonním čísle 554 782 107 denně v úředních hodinách OSSZ Bruntál.
  • ve čtvrtek a pátek bude zajišťována lékařská posudková služba pro pozvané klienty.

Kancelář OSSZ Bruntál v Krnově není určena pro písemná podání, ta je vždy nutné zasílat na adresu OSSZ Bruntál, Rýmařovská 6, 792 01 Bruntál. Pro klienty je OSSZ Bruntál otevřena denně, úřední hodiny klientského centra jsou v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, v úterý a čtvrtek od 8:00 do 14:00 a v pátek od 8:00 do 13:00 hodin.