Odloučené pracoviště OSSZ Bruntál v Krnově čekají změny,
od 1. 11. omezí svůj provoz

Praha 23. 10. 2012

Odloučené pracoviště Okresní správy sociálního zabezpečení Bruntál v Krnově se přestěhuje. Od ledna 2013 bude sídlit v ulici Vodní 1, v budově Městského úřadu Krnov. Stěhování pracoviště si vyžádá během listopadu a prosince dočasné omezení jeho provozu.

Od čtvrtka 1. 11. 2012 si budou moci obyvatelé mikroregionu vyřídit své záležitosti z oblasti důchodového pojištění, jako je např. sepsání žádosti o důchod, pouze na OSSZ Bruntál. V prosinci, kdy pobočka v Krnově pozastaví svůj provoz úplně, zabezpečí pro klienty veškeré služby OSSZ Bruntál. Od 1. 12. 2012 nebude možné ani předávání dokladů. Ty lze doručit na OSSZ Bruntál poštou na adresu Rýmařovská 6, 792 01 Bruntál nebo prostřednictvím datové schránky – ID: czsadfu.

Opětovné uvedení pracoviště do provozu se plánuje v průběhu ledna příštího roku. Od nového roku bude pracoviště OSSZ Bruntál v Krnově, s novým sídlem v ulici Vodní 1 a úředními dny pondělí až čtvrtek, nadále pro obyvatele mikroregionu Krnov:

• zajišťovat lékařskou posudkovou službu na základě individuálního sjednání termínu s klientem,
  • sepisovat s objednanými klienty žádosti o důchod,
  • poskytovat obecné informace zejména z oblasti důchodového a nemocenského pojištění a pojištění osob samostatně výdělečně činných (OSVČ),
  • přijímat doklady a další dokumenty,
  • místem pro vyzvednutí tiskopisů.

OSSZ Bruntál je pro klienty otevřena denně. Úřední hodiny klientského centra jsou v pondělí a středu od 8:00 do 17:00, v úterý a čtvrtek od 8:00 do 14:00 a v pátek od 8:00 do 13:00.