Pražské pobočky Lékařské posudkové služby se stěhují, dočasně se uzavřou

Pražské referáty Lékařské posudkové služby (LPS) ČSSZ se budou stěhovat na nové působiště. A to ze stávajících adres: Kartouzská 4, Praha 5, Vodičkova 32, Praha 1, Jánského 2370, Praha 5 a Biskupská 1752/7, Praha 1, na nové adresy: Olšanská 3, Praha 3 a Sokolovská 855, Praha 9.

Z tohoto důvodu budou pracoviště po dobu stěhování pro veřejnost uzavřeny v době od pátku 19. do čtvrtka 25. srpna 2011. Nová pracoviště se pro klienty otevřou v pátek 26. srpna 2011.
Podatelny
budou na obou nových adresách veřejnosti k dispozici již od pátku 19. 8. 2011. Aktuální kontakty na pražské referáty LPS ČSSZ budou po přestěhování zveřejněny na internetových stránkách – www.cssz.cz. Každému klientovi, který se má dostavit k posouzení zdravotního stavu, standardně zasílá LPS ČSSZ pozvánku s kontaktními údaji.
Hlavním důvodem pro přestěhování je proklientský přístup, především snadná dostupnost a bezbariérové prostory - to jsou jednoznačné přednosti přestěhovaných pracovišť LPS ČSSZ.  Nové uspořádání povede rovněž k úsporám nákladů na provoz LPS.

Klientům děkujeme za pochopení.

Pavel Gejdoš, tiskový mluvčí ČSSZ