Územní pracoviště PSSZ v ulici Holušická v Praze 4 se stěhuje

22. 1. 2010 (Aktualizováno 26. 1. 2010)

Územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení (ÚP PSSZ) Holušická se stěhuje ze stávající adresy v ulici Holušická 2221/3, 148 00 Praha 4 do nové budovy v ulici Olšanská 3, 130 00 Praha 3. Stěhování ÚP PSSZ Holušická proběhne ve dnech 3. až 5. února 2010 a pro veřejnost bude v těchto dnech úplně uzavřeno. Klientské centrum a pokladna ÚP PSSZ na stávající adrese Holušická 3, Praha 4 bude fungovat v neomezeném provozu do 27. 1. 2010 (včetně). Od 28. 1. do 2. 2. bude provoz ÚP z důvodu stěhování zastaven a od 8. 2. do 9. 2. 2010 bude provoz ÚP PSSZ z důvodu přestěhování omezen. Po tyto dny bude k dispozici podatelna, pokladna zůstane zcela uzavřena.

Plné služby veřejnosti z oblasti sociálního zabezpečení by mělo začít ÚP PSSZ na nové adrese poskytovat od 10. 2. 2010. Pražané si však mohou vyřizovat své záležitosti týkající se sociálního zabezpečení na kterémkoliv ÚP PSSZ, jelikož v roce 2007 byla v Praze místní příslušnost zrušena. Místní příslušnost hraje roli zejména v případech, kdy klient chce zaplatit na pokladně pojistné v hotovosti nebo potřebuje nahlédnout do své evidence.

Telefonní čísla ÚP PSSZ, adresa elektronické podatelny a čísla účtů zůstávají stejná, rovněž úřední hodiny. Současně s přestěhováním územního pracoviště se změní jeho dosavadní název, a to na Územní pracoviště PSSZ – III Praha 3, Olšanská 3.

Klientům děkujeme za pochopení