Okresní správa sociálního zabezpečení Vsetín se přestěhuje

Oznamujeme klientům, že v pátek 14. 5. 2010 naposledy úřaduje Okresní správa sociálního zabezpečení Vsetín v budově VZP, Územní pracoviště Vsetín, Smetanova 841. V době od 17. 5. do 21. 5. 2010 proběhne stěhování OSSZ Vsetín do nově zrekonstruovaného objektu, který se nachází v ulici Mostecká 303 (bývalá budova Okresního úřadu u Bečvy). V pondělí 24. 5. 2010 bude zahájen plný provoz OSSZ Vsetín na nové adrese Mostecká 303, 755 14 Vsetín. Telefonní čísla OSSZ Vsetín se nemění.

Po dobu stěhování, tj. od 17. 5. do 21. 5. 2010, zůstává v provozu pouze podatelna. Provoz jednotlivých oddělení včetně pokladny OSSZ Vsetín z technických důvodů nelze zabezpečit. V souvislosti se stěhováním OSSZ Vsetín a přeinstalováním počítačové sítě, nebude v uvedeném týdnu v provozu ani pracoviště oddělení důchodového pojištění ve Valašském Meziříčí, Železničního vojska 1 349 (areál bývalých kasáren, budova Úřadu práce). V době překládání telefonních linek od 17. 5. 2010 nebude telefonní spojení v provozu.

Děkujeme všem našim klientům za pochopení.