Pracoviště důchodového pojištění a referátu lékařské posudkové služby OSSZ Prostějov se budou stěhovat

Praha 2. 10. 2009

V pátek 16. října začne stěhování pracovišť oddělení důchodového pojištění a referátu lékařské posudkové služby (LPS) Okresní správy sociálního zabezpečení Prostějov. A to ze stávající adresy v Kostelecké ulici č. 5 na nové působiště. Stěhování potrvá do pátku 23. října 2009. Během stěhování se toto pracoviště pro veřejnost uzavře, po dobu stěhování nebude v provozu telefonické ani e-mailové spojení. Klientům bude k dispozici pouze podatelna a telefonní ústředna pracoviště OSSZ v Prostějově v Plumlovské ulici č. 36 na tel. čísle: +420 582 300 511 nebo +420 582 300 512.

Plné služby veřejnosti z oblasti důchodového pojištění a LPS začnou pracoviště  OSSZ Prostějov poskytovat hned v pondělí 26. října 2009. A to na nové adrese: Újezd 4012/10, Prostějov (4. poschodí budovy bývalého TELECOMU). Telefonní čísla na oddělení důchodového pojištění a referát LPS zůstávají beze změny, e-mailové kontakty se také nemění.

Úřední hodiny zůstanou i v novém působišti v Prostějově  zachovány: každý pracovní den v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 hodin a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin.