Územní pracoviště PSSZ č. 75 se stěhuje

Praha 5. 12. 2008

Od pondělí 8. prosince do čtvrtka 11. prosince 2008 se Územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení č. 75 pro veřejnost dočasně uzavře. Bude se stěhovat do nové budovy na adrese Biskupská 1752/7, Praha 1, PSČ 110 02. Nyní sídlí v Praze 4 – Modřanech, Ke Kamýku 12. Jeho klienti si své požadavky z oblasti sociálního zabezpečení budou moci vyřídit opět od pátku 12. prosince 2008 již na nové přestěhované adrese.

Po dobu stěhování územního pracoviště budou moci klienti využít podatelnu na nové adrese. Telefonický kontakt na Územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení č. 75 je po přestěhování na čísle: 221 995 111. Úřední hodiny zůstávají ve stejném rozsahu, a to: pondělí, středa od 8.00 – 17.00 hodin,  úterý, čtvrtek od 8.00 – 14.00 hodin a v pátek od 8.00 – 13.00 hodin. Adresa elektronická podatelna zůstane stejná – posta.ba@cssz.cz.

Důvodem stěhování územního pracoviště je ekonomické využití vlastního objektu ČSSZ v Biskupské ulici, zejména úspora nákladů za nájemné. Dosavadní pracoviště ÚP PSSZ č. 75 se sídlem v Praze 4 – Modřanech bylo ve stávající budově v pronájmu.

Od 1. 1. 2007 si mohou Pražané vybrat, na kterém z celkem 13 územních pracovišť PSSZ (ÚP PSSZ) si vyřídí své sociální zabezpečení. Ve většině případů přitom nemusí řešit místní příslušnost, své sociální zabezpečení si mohou vyřídit na kterémkoliv pracovišti PSSZ.

Děkujeme našim klientům za pochopení.