Lékařská posudková služba ČSSZ v Písku se přestěhuje

Praha 29. 4. 2008

Od 5. do 9. května 2008 se pro veřejnost uzavře referát lékařské posudkové služby (LPS) ČSSZ v Písku. Bude se stěhovat, protože vypršela dosavadní nájemní smlouva. A to ze současné adresy v Domě odborových služeb v Písku, Nádražní ulice č. 2234, do nového působiště v budově Úřadu práce Písek, Nábřeží 1. máje 2259, v Písku. Na této adrese začne pracoviště LPS pro veřejnost fungovat od pondělí 12. května 2008.

Referát lékařské posudkové služby ČSSZ lidé nově najdou v 6. nadzemním podlaží budovy úřadu práce, v místnostech č. 603 a 615. Klientům bude samozřejmě k dispozici výtah. Pracoviště LPS bude dopravně dobře dostupné a od budovy sídla Okresní správy sociálního zabezpečení (OSSZ) Písek vzdáleno cca 15 minut chůze.

Se změnou adresy referátu LPS se změní také telefonické spojenínové číslo ústředny bude: 382 765 111. Původní přímá telefonní linka (382 210 800) na referát LPS v Domě odborových služeb bude zrušena.