Kvůli stěhování omezí služby Územní pracoviště PSSZ č. 73

Praha 22. 4. 2008

Územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení (ÚP PSSSZ) č. 73 změní působiště. Na stávající adrese Olšanská 7, 130 00 Praha 3 bude poskytovat plné služby z oblasti sociálního zabezpečení do pátku 2. května 2008. Pak se začne stěhovat do nové budovy v Sokolovské 855/225, 190 00 Praha 9, v blízkosti stanice metra Vysočanská.

Během stěhování od pondělí 5. května do pátku 15. května 2008 dojde k omezení provozu ÚP PSSZ č. 73.  V některých dnech se pracoviště pro veřejnost zcela uzavře.

Plné služby veřejnosti z oblasti sociálního zabezpečení chce ÚP PSSZ č. 73 začít poskytovat hned v pátek 16. května 2008. Další informace se veřejnost dozví na webových stránkách ČSSZ – www.cssz.cz či na úřední desce ÚP PSSZ č. 73.

V budově České správy sociálního zabezpečení v Sokolovské ulici v Praze 9 tak budou od poloviny května sídlit čtyři pracoviště ČSSZ: Krajská správa sociálního zabezpečení pro Středočeský kraj, jejíž součástí je i OSSZ Praha – východ, dále Územní pracoviště pražské správy sociálního zabezpečení č. 79, OSSZ Praha – západ a nově také ÚP PSSZ č. 73.

Našim klientům děkujeme za pochopení.