Call centrum a ústředna ČSSZ budou mimo provoz

Praha 17. 4. 2008

V pátek 18. dubna 2008 se lidé nedovolají do Call centra ústředí České správy sociálního zabezpečení. Kvůli přepojování na nový komunikační systém bude mimo provoz. Přípravné práce se dotknou také telefonní ústředny ČSSZ, nebude fungovat 18. dubna 2008 od 15.00 do 19.00 hodin. V následujících dnech - od 19. dubna 2008 – začne nový systém fungovat ve zkušebním provozu.

Během zavádění nového telefonního systému informace o důchodech lidé získají v Informační kanceláři ČSSZ v Křížové ulici 25 v Praze 5, a to od 9.00 do 14.00 hodin. Nebo je mohou nalézt, stejně jako v jiné dny, na webových stránkách ČSSZ na adrese http://www.cssz.cz/cz/duchodove-pojisteni/.

Call centrum ČSSZ na telefonním čísle +420 257 062 860 poskytuje informace o důchodovém pojištění. A to každý pracovní den: v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.30 hodin a v pátek od 8.00 do 14.00 hodin.

Klientům se za případné problémy omlouváme a děkujeme za pochopení.