Bezbariérovost a klientské prostory - to je nové pracoviště OSSZ Klatovy

Praha 11. 4. 2008

Od 21. dubna 2008 si lidé z Klatovska budou moci vyřídit sociální zabezpečení v nové budově. A to na adrese Kollárova 528, 339 01 Klatovy. Klatovská okresní správa sociálního zabezpečení (OSSZ Klatovy) se tam přestěhuje ze současného sídla v Niederleho ulici.

Stěhování začne 15. a skončí 18. dubna 2008. První dva dny bude pracoviště fungovat v omezeném provozu – plně funkční bude pouze oddělení OSVČ a podatelna, z ostatních oddělení bude pro veřejnosti otevřena vždy jedna kancelář. 17. a 18. dubna 2008 se pracoviště pro klienty uzavře zcela.

Po přestěhování do Kollárovy ulice zůstanou telefonní čísla ústředny OSSZ Klatovy,  elektronické adresy a čísla účtu stejné jako dosud. Nezmění se ani úřední hodiny pro veřejnost, tj. každý pracovní den.

Nové pracoviště OSSZ Klatovy má bezbariérový přístup, výtah i schodiště. V přízemí budovy bude podatelna a informace, referát Lékařské posudkové služby a důchodové oddělení. Klienti si tu budou moci vyřídit také sociální zabezpečení malých organizací a jejich zaměstnanců. Nové sídlo pro OSSZ Klatovy získala ČSSZ bezúplatným převodem.