Informační kancelář v ústředí ČSSZ se na dva dny uzavře

Praha 20. 3. 2008

Ve středu 26. března a ve čtvrtek 27. března 2008 nebude moci veřejnost využít služby Informační kanceláře České správy sociálního zabezpečení v Křížové ulici 25 v Praze 5. Pražské vodovody a kanalizace, a. s. totiž přeruší v dané lokalitě dodávku vody. Z hygienických důvodů se tak Informační kancelář na dva dny uzavře. Dojde také k zásadnímu omezení poskytování telefonických informací Call centrem ČSSZ. Během té doby budou moci lidé informace týkající se důchodů nalézt stejně jako v jiné dny na webových stránkách ČSSZ na adrese http://www.cssz.cz/cz/duchodove-pojisteni/.

Informační kancelář ústředí ČSSZ obnoví provoz hned v pátek 28. března 2008. Informace z oblasti důchodového pojištění bude poskytovat stejně jako jakýkoliv jiný pátek. Další dny pak budou moci lidé pracoviště navštívit opět každý pracovní den, v pondělí a ve středu do 8.00 do 17.00 h, v úterý a ve čtvrtek od 9.00 do 14.30 h, v pátek pak od 9.00 do 14.00 h.

Našim klientům děkujeme za pochopení.