OSSZ Praha – západ se bude stěhovat

Praha 25. 2. 2008

V úterý 11. března začne stěhování Okresní správy sociálního zabezpečení Praha - západ. Potrvá do pátku 14. března 2008. Během stěhování se pracoviště pro veřejnost dočasně uzavře, nebude fungovat telefonické ani e-mailové spojení. V provozu od 8.00 do 16.00 hodin bude i v době stěhování už na nové adrese podatelna dané OSSZ.

Plné služby veřejnosti z oblasti sociálního zabezpečení začne OSSZ Praha - západ poskytovat hned v pondělí 17. března 2008. A to na nové adrese: Sokolovská 855/225, 190 00 Praha 9, v blízkosti stanice metra Vysočanská.

E-mailové kontakty a číslo účtu pracoviště se nezmění, dojde však ke změně telefonních čísel – od  12. března 2008 budou moci klienti volat na telefonní číslo sekretariátu OSSZ Praha - západ: 284 005 301. Další nová telefonní čísla zveřejní ČSSZ na webových stránkách. Úřední hodiny klientského centra OSSZ Praha - západ zůstanou i v novém působišti v Praze 9 zachovány: každý pracovní den v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 hodin a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin.

V budově České správy sociálního zabezpečení ve Vysočanské ulici v Praze 9 tak budou od poloviny letošního března sídlit tři pracoviště ČSSZ: Krajská správa sociálního zabezpečení pro Středočeský kraj, jejíž součástí je i OSSZ Praha – východ, dále Územní pracoviště pražské správy sociálního zabezpečení č. 79 a nově také OSSZ Praha – západ.