Poslední den v letošním roce omezí ČSSZ služby veřejnosti, lidé budou moci využít jiné úřední dny

12. 12. 2007

Všechna pracoviště České správy sociálního zabezpečení se v pondělí 31. prosince 2007 pro veřejnost uzavřou. V provozu nebudou klientská centra okresních správ sociálního zabezpečení (OSSZ) či územních pracovišť Pražské či Městské správy sociálního zabezpečení Brno (PSSZ/MSSZ) stejně jako Informační kancelář pražského ústředí. Znovu se pro klienty ČSSZ otevře po Novém roce, tedy ve středu 2. ledna 2008.

Omezení služeb České správy sociálního zabezpečení je výjimečným opatřením. Vedení ČSSZ se tak rozhodlo proto, aby se zaměstnanci mohli mezi dvěma svátky – Vánoci a Silvestrem – efektivně věnovat činnostem souvisejícím s koncem každého kalendářního roku a uzavřít tak rok 2007. Významnou roli přitom hraje fakt, že během svátků lidé pracoviště ČSSZ tolik nevyužívají, protože na Silvestra často odjíždějí mimo domov. Všechny OSSZ i ÚP PSSZ/MSSZ jsou přitom pro klienty už řadu let standardně otevřeny každý pracovní den.

Služby z oblasti sociálního zabezpečení tak veřejnosti jednotlivé OSSZ a ÚP PSSZ/MSSZ poskytnou hned ve středu 2. ledna 2008 od 8.00 do 17.00 hodin, ve čtvrtek 3. ledna 2008 od 8.00 do 14.00 h a v pátek 4. ledna 2008 od 8.00 do 13.00 hodin. Informační kancelář ústředí pak v hodinách uvedených na této stránce. A v následujících týdnech vždy znovu od pondělí do pátku, každý pracovní den.

Našim klientům děkujeme za pochopení.