OSSZ Chrudim má novou ředitelku

Praha 3. 5. 2007

Ing. Blanka Krejcarová se stala novou ředitelkou Okresní správy sociálního zabezpečení Chrudim. Do funkce ji slavnostně jmenovala vrchní ředitelka úseku sociálního pojištění pověřená řízením České správy sociálního zabezpečení JUDr. Božena Michálková. Současně poděkovala za odvedenou práci dosavadní ředitelce chrudimské správy JUDr. Haně Mikanové, která odchází do starobního důchodu.

Absolventka ekonomicko-správní fakulty Univerzity Pardubice Ing. Blanka Krejcarová vyhrála výběrové řízení. Před OSSZ pracovala například jako vedoucí marketingu v soukromých společnostech, či jako správce konkurzní podstaty u Krajského soudu v Hradci Králové. Podle Krejcarové je pro dobré výsledky důležitá vzájemná spolupráce a potřebná pokora. „Máte na co navázat, OSSZ Chrudim pod vedením Hany Mikanové pracovala skutečně dobře“, uvedla při jmenování ředitelka Krajské správy sociálního zabezpečení pro Pardubický kraj JUDr. Ludmila Knotková, která rovněž poděkovala odcházejí ředitelce.

OSSZ Chrudim je jedním ze čtyř pracovišť ČSSZ v Pardubickém kraji. Kromě KSSZ pro Pardubický kraj, jejíž součástí je OSSZ Pardubice, v dané oblasti působí také OSSZ Svitavy a OSSZ Ústí nad Orlicí.

Fotografie z jmenování naleznete zde.