KSSZ pro Středočeský kraj a OSSZ Praha-východ se budou stěhovat

Praha 8. 3. 2007

Od úterý 13. března do pátku 16. března 2007 se pro veřejnost uzavře Krajská správa sociálního zabezpečení pro Středočeský kraj a Okresní správa sociálního zabezpečení Praha-východ. Obě pracoviště se budou stěhovat do nové budovy. Dosud KSSZ pro Středočeský kraj sídlí v Praze 5 v Kartouzské ulici, OSSZ Praha-východ pak v Biskupské 7 v Praze 1. Od pondělí 19. března je veřejnost nově najde v Sokolovské ulici 855/225 v Praze 9 v blízkosti stanice metra Vysočanská. Telefonní a e-mailové kontakty obou pracovišť se nezmění.

I během stěhování budou moci klienti OSSZ Praha-východ využít podatelnu v pražské Biskupské ulici. Bude otevřená v běžných provozních hodinách: v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 16.00 h, ve středu od 8.00 h do 17.00 h a v pátek od 8.00 do 14.00 hodin. Od 19. března 2007 však i podatelna OSSZ Praha-východ bude služby veřejnosti poskytovat pouze na adrese Sokolovská 855/225, 190 00 Praha 9.