OSSZ Prachatice se stěhuje, dočasně se uzavře pro veřejnost

Praha 1. 12. 2006

Od pondělí 4. prosince do pátku 8. prosince 2006 bude muset Okresní správa sociálního zabezpečení Prachatice omezit služby veřejnosti. Stěhuje se totiž do nových moderních prostor. Během stěhování se pracoviště pro veřejnost zcela uzavře. Znovu se pro klienty otevře v pondělí 11. prosince 2006, kdy kompletní služby z oblasti sociálního zabezpečení začne poskytovat v novém působišti na adrese: Nádražní 1121, 383 11 Prachatice.

OSSZ Prachatice dosud sídlila v pronajatých prostorách ve Vodňanské ulici č. 7. Součástí nové budovy bude moderní klientské centrum, kde si lidé budou moci vyřídit své sociální zabezpečení rychle a bezpečně každý pracovní den.

Po přestěhování bude OSSZ Prachatice tak, jako dosud pro veřejnost otevřena celý pracovní týden, a to v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin. Telefonní číslo ústředny bude 388 304 111. Adresa elektronické podatelny zůstane stejná - posta.pt@cssz.cz.

Našim klientům děkujeme za pochopení.