OSSZ Znojmo dočasně omezí služby pro veřejnost

Praha 14. 11. 2006

Z technických důvodů se Okresní správa sociálního zabezpečení Znojmo v úterý 21. listopadu 2006 téměř celá uzavře. Služby klientům z oblasti sociálního zabezpečení nebude moci poskytovat kvůli plánované odstávce vody ve Znojmě. Více informací najdete na webových stránkách Vodárenské společnosti na http://www.vodaznojemska.cz/planovane_odstavky.html.

Během odstávky vody zůstane v OSSZ Znojmo v provozu pouze podatelna, a to v běžných úředních hodinách, tedy od 8.00 do 14.00 hodin.

Po skončení odstávky vody bude OSSZ Znojmo opět pro veřejnost otevřena každý pracovní den stejně jako všechna ostatní pracoviště ČSSZ v celé České republice. Své záležitosti z oblasti důchodů, nemocenského, pojistného aj. si ve znojemské správě mohou lidé vyřídit v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 h a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin. Telefonní číslo ústředny OSSZ Znojmo je 515 205 111, adresa elektronické podatelny pak posta.zn@cssz.cz.

Našim klientům děkujeme za pochopení.