OSSZ Praha - východ je opět v provozu

Praha 1. 11. 2006

Od dnešního dne si mohou lidé své záležitosti z oblasti sociálního zabezpečení opět vyřídit v Okresní správě sociálního zabezpečení Praha - východ. Prasklé vodovodní rozvody už specializovaná firma opravila. Zjistila také příčiny havárie: potrubí je desítek let staré a materiál se časem opotřeboval. Oprava vodovodního rozvodu vyjde na cca 20 tisíc korun. Pracoviště v Biskupské 7 v Praze 1 má nyní opět vodu a může poskytovat služby veřejnosti.

K havárii vodovodního rozvodu v základech budovy na rozhraní vchodu do budovy a chodníku, kdy velké množství vody vyteklo do suterénu OSSZ Praha - východ, došlo v pondělí 30. října odpoledne. Pohotovostní služba musela uzavřít přívod vody. Specializovaná firma pak vykopala prasklé potrubí pod vchodem, aby zjistila příčinu havárie a opravila poškozené potrubí. Čtyřmetrová jáma znemožnila přístup do objektu, a proto se včera pracoviště pro veřejnost uzavřelo. Po opravě dodavatel jámu zasypal a obnovil přívod vody do objektu.

OSSZ Praha - východ je nyní znovu - stejně všechna ostatní pracoviště ČSSZ - pro veřejnost otevřena každý pracovní den. A to v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 hodin a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin. Kontakty na toto pracoviště najdete na webu ČSSZ (zde).