Kvůli odstávce vody musí ČSSZ omezit služby klientům

Praha 23. 8. 2006

Pražské vodovody a kanalizace budou ve čtvrtek 24. srpna 2006 v Praze 5 opravovat vodovodní síť. Zcela bez vody tak bude ústředí České správy sociálního zabezpečení a územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení pro Prahu 5. Obě pracoviště totiž sídlí v Křížové ulici v pátém pražském obvodu.

Kvůli odstávce vody se zítra pro veřejnost zcela uzavře Informační kancelář ústředí ČSSZ. Naopak v provozu zůstane Call centrum ústředí – lidé se budou moci na své důchodové záležitosti telefonicky ptát ve standardním čase od 8.00 do 14.30 hodin. Ostatní práce v ústředí ČSSZ zítra skončí ve 12.00 hodin. Územní pracoviště PSSZ pro Prahu 5 se pro veřejnost uzavře ve 14.00 hodin.

Ústředí ČSSZ i územní pracoviště PSSZ začnou služby klientům běžným způsobem znovu poskytovat ihned po skončení odstávky vody. Tedy v pátek 25. srpna 2006. Pro veřejnost bude otevřeno stejně jako každý pátek. Informace o úředních hodinách ústředí ČSSZ najdete zde, informace o ÚP PSSZ pro městskou část Praha 5 zde.

Česká správa sociálního zabezpečení děkuje svým klientům za pochopení.