OSSZ Jičín se stěhuje do nové budovy

3. 7. 2006

V pátek 7. července 2006 začne stěhování Okresní správy sociálního zabezpečení Jičín do nové budovy. V tento den zůstane v provozu na stávající adrese podatelna úřadu. Od pondělí 10. července do středy 12. července 2006 pak bude z technických důvodů OSSZ Jičín uzavřena úplně. V těchto dnech také dojde k odpojení stávajících telefonních linek a přestěhování celé počítačové sítě - proto nebude možné přijímat telefonické hovory ani elektronickou poštu. V provozu však zůstane po celou dobu fax na telefonním čísle 493 535 740 a elektronická podatelna pro podání opatřená elektronickým podpisem na adrese posta.jc@cssz.cz.

OSSZ Jičín bude pro veřejnost k dispozici opět ve čtvrtek 13. července 2006, a to na svém novém působišti na adrese Riegrova 1143, Jičín, s novým telefonním číslem 493 773 111 (ústředna).

Nová budova OSSZ poskytne rychlejší a modernější služby klientům. V přízemí objektu začne veřejnosti sloužit také klientské centrum s elektronickým vyvolávacím systémem. Zde budou pracovníci OSSZ vyřizovat převážnou většinu podání klientů. Budova je výhodně situována do sousedství autobusového nádraží. Klienti správy, kteří přijedou autem, budou moci parkovat přímo u objektu OSSZ.