OSSZ Nymburk se stěhuje do nové budovy

14. 6. 2006

Ve středu 21. června 2006 se začne Okresní správa sociálního zabezpečení Nymburk stěhovat do nové budovy. Do pátku 23. června 2006 tak bude muset zcela omezit služby pro veřejnost - její pracoviště se uzavře. Mimo provoz budou v uvedené tři dny také telefony a elektronická pošta.

Z technických důvodů bude možné OSSZ Nymburk otevřít pro veřejnost až ve čtvrtek 29. června 2006. A to už v novém působišti na adrese U Prádelny, č. p. 384, Nymburk. Budova se nachází u hlavního nádraží ČD, směrem k nadjezdu na Mladou Boleslav ulicí Nádražní v blízkosti autobusového nádraží.

Nové pracoviště OSSZ Nymburk poskytne rychlejší a modernější služby lidem včetně klientského centra. Samozřejmostí mimo jiné budou bezbariérové přístupy pro imobilní občany a dva výtahy. Klienti, kteří přijedou autem, budou moci své vozidlo zaparkovat přímo u objektu. Výstavba nové budovy stála 71 milionů 224 tisíc korun. Postavila ji společnost Památky Tábor, s. r. o., která vyhrála výběrové řízení.