OSSZ Kutná Hora a Opava mají nové vedení

Praha 8. 6. 2006

Novým ředitelem Okresní správy sociálního zabezpečení v Kutné Hoře se stal Ing. Robert Velický. Do funkce ho ve čtvrtek 1. června 2006 uvedl náměstek ústředního ředitele České správy sociálního zabezpečení Mgr. Luboš Vaněk. Chybět nesměl ani ředitel Krajské správy sociálního zabezpečení pro Středočeský kraj Ing. Karel Perlík.

Ing. Robert Velický zvítězil ve výběrovém řízení. Má za sebou dlouholetou manažerskou praxi v oblasti bankovnictví, v odborném testu prokázal rovněž výborné znalosti v oblasti sociálního pojištění.

Stejný den se změnilo vedení také OSSZ Opava. Náměstek ústředního ředitele ČSSZ Mgr. Luboš Vaněk za účasti ředitele KSSZ pro Moravskoslezský kraj JUDr. Milana Keky uvedl do funkce Bc. Margaritu Drastíkovou. Nová ředitelka OSSZ Opava svou pracovní kariéru začínala na OSSZ Bruntál. Od roku 2002 působila na KSSZ jako vedoucí oddělení důchodového pojištění. Při zaměstnání Margarita Drastíková úspěšně ukončila magisterské studium managementu a ekonomiky na UTB ve Zlíně.

Fotografie z jmenování si můžete prohlédnout zde.