OSSZ Pardubice má novou ředitelku

Pardubice 20. 9. 2004

V pondělí 20. září 2004 jmenoval ústřední ředitel ČSSZ Ing. Jiří Hoidekr novu ředitelku OSSZ Pardubice. Stala se někdejší právnička odboru školství, mládeže a sportu pardubického Krajského úřadu JUDr. Ludmila Knotková.

JUDr. Ludmila Knotková zvítězila ve výběrovém řízení. Právnická odbornost a několikaletá praxe v oblasti kontroly, včetně metodického řízení státní správy, je výhodnou kombinací pro funkci ředitelky.

Po absolvování fakulty pracovala JUDr. Ludmila Knotková nejdříve jako referentka MNV Pardubice, později v pardubickém Domě techniky. Následovala funkce personalistky a podnikového právníka v Parku kultury a oddechu, později byla vedoucí právního a kontrolního oddělení v Interhotelu Labe. V letech 1992 až 2000 zastávala funkci vedoucí personálního a kontrolního oddělení na Školském úřadu v Pardubicích.

Celoživotní působení JUDr. Ludmily Knotkové v Pardubicích vytváří příznivé klima jak pro její další práci, tak pro činnost celé okresní správy sociálního zabezpečení.

Fotografie z jmenování nové ředitelky OSSZ Pardubice si můžete prohlédnout zde.