Kariérním postupem se změnilo vedení OSSZ Šumperk

Šumperk 4. 8. 2004

Ve středu 4. srpna 2004 uvedl ústřední ředitel ČSSZ Jiří Hoidekr do funkce ředitelky OSSZ Šumperk Ing. Ľubicu Semerádovou. Jednalo se stejně jako u většiny předchozích jmenování o kariérní postup.

Ing. Ľubica Semerádová na šumperskou okresní správu sociálního zabezpečení nastoupila v roce1991 hned poté, co ukončila studium VŠE v Bratislavě. Původně pracovala jako odborný referent OSVČ, poté jako vedoucí referátu malých organizací a před tím, než se stala ředitelkou OSSZ Šumperk, byla vedoucí oddělení kontroly a díky jazykovým znalostem také kontaktním pracovníkem pro Evropskou unii.

Nová ředitelka šumperské OSSZ má ráda dobře odvedenou práci a vždy se snaží věci dotáhnout do konce. Oceňuje, že může být ve vedení úřadu v době, kdy dochází k realizaci plánovaných organizačních a systémových změn. Ing. Ľubica Semerádová věří, že tyto změny pozitivně ovlivní činnost a postavení ČSSZ jako moderní, vysoce funkční a respektované veřejnoprávní instituce.

Fotografie ze jmenování nové ředitelky OSSZ Šumperk si můžete prohlédnout zde.