Ústřední ředitel ČSSZ jmenoval nové vedení správy v Českém Krumlově a OSSZ Praha-západ

Český Krumlov a Praha, 14. a 15. 7. 2004

Český Krumlov má od 14. července 2004 novou ředitelku okresní správy sociálního zabezpečení. Stala se jí absolventka AF VŠZ v Brně Ing. Marie Bedlivá. Na OSSZ v Českém Krumlově začala pracovat v roce 1995 jako vedoucí odboru nemocenského pojištění.

Ing. Marie Bedlivá není zastánkyní okázalých frází. Bez ohledu na pozici, kterou dosud zastávala či bude zastávat, vyznává názor, že případný úspěch či nezdar jednotlivce je odrazem práce celého kolektivu a obráceně. Podle Marie Bedlivé úspěch kolektivu tvoří mravenčí práce jednotlivců.

Ve druhém červencovém týdnu 2004 se změnilo také vedení okresní správy sociálního zabezpečení Prahy – západ. Ústřední ředitel ČSSZ Ing. Jiří Hoidekr jmenoval novou ředitelkou OSSZ Ing. Ivanu Panochovou. I v tomto případě se jedná o dlouholetou pracovnici správy, na OSSZ Praha - západ nastoupila v 1994 po ukončení studia na VŠE bezprostředně po mateřské dovolené.

Ing. Ivana Panochová prošla postupně několika odděleními a získala tak cenné znalosti a zkušenosti z oblasti sociálního zabezpečení. Ve funkci zástupkyně ředitele pracovala 8 let.

Při práci se snaží klást velký důraz na jednání s klienty, poskytování kvalitních informací v souladu se zákony. Cílem manažerské práce nově jmenované ředitelky OSSZ je vytvořit kvalitní tým odborníků, kteří budou schopni plnit úkoly ČSSZ.

Fotografie ze jmenování nových ředitelek OSSZ Český Krumlov a Praha-západ si můžete prohlédnout zde.