Slavnostní otevření OSSZ Plzeň - město

Plzeň 9. dubna 2004

Už třetí moderní pracoviště České správy sociálního zabezpečení v roce 2004 se v dubnu slavnostně otevřelo pro veřejnost. Po správě sociálního zabezpečení v pražské Trojské ulici a OSSZ Frýdek - Místek mohou lidé využít moderní, kompletně zrekonstruované, nové sídlo Okresní správy sociálního zabezpečení Plzeň - město. Nachází se v samém srdci západočeského regionu v Americké ulici č. p. 28 - 30 v Plzni a jeho cílem je co nejdřív a co nejlépe vyhovět potřebám a požadavkům všech klientů ČSSZ.

Nové pracoviště slavnostně otevřela předsedkyně poslaneckého výboru pro sociální politiku a zdravotnictví Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc., náměstek ministra práce a sociálních věcí Jiří Hofman a ústřední ředitel ČSSZ Ing. Jiří Hoidekr.

Klienti se do nového sídla plzeňské OSSZ mohou jednoduše dostat MHD, při rekonstrukci se samozřejmě myslelo i na vozíčkáře - vznikl bezbariérový přístup se dvěma plošinami.

Fotografie ze slavnostního otevření si můžete prohlédnout zde.
Podrobnosti k novému pracovišti najdete na informačním letáku.