ČSSZ slavnostně otevřela nové pracoviště pro klienty z Prahy a okolí

Praha 22. 1. 2004

Rychlejší služby a moderní vybavení pro spokojeného klienta. To je moto nového pracoviště České správy sociálního zabezpečení, které ve čtvrtek 22. ledna slavnostně otevřeli náměstek ministra práce a sociálních věcí Jiří Hofman, ústřední ředitel ČSSZ Ing. Jiří Hoidekr a ředitel PSSZ JUDr. Tomáš Hejkal.

V komplexně zrekonstruované budově v Trojské ulici v Praze 8 sídlí centrála Pražské správy sociálního zabezpečení, územní pracoviště pro Prahu 8, Okresní správa sociálního zabezpečení Praha-západ a Finanční úřad pro Prahu 8. Vzniklo tak moderní a přirozené centrum veřejné správy. Jak při slavnostním zahájení řekl ústřední ředitel ČSSZ, úroveň služeb v oblasti důchodového a nemocenského pojištění získala nový rozměr.

Srdcem nového pracoviště se stala informační hala v přízemí, která slouží jako klientské centrum. K jednotlivým přepážkám nebo kancelářím občany směruje moderní vyvolávací systém jako například v bankách. Na halu navazuje podatelna a pokladna. Vybavení a služby nového pracoviště jsou srovnatelné s obdobnými úřady v Evropské unii. Nové pracoviště je klientům plně k dispozici každý všední den.

Fotografie ze slavnostního otevření si můžete prohlédnout zde.
Podrobnosti k novému pracovišti najdete na informačním letáku.